Qendra për vizitorë në PYLLIN E ARINJVE Prishtina


NJIHUNI ME EKIPIN PAS PUNëS Së MREKULLUESHME TEK PYLLI I ARINJVE PRISHTINA

"Punë ekipore për arinjtë tanë"

23.11.2021

Një ditë tek PYLLI I ARINJVE Prishtina është një përvojë e veçantë jo vetëm për vizitorët tanë por edhe për ne. Kemi kënaqësinë ta prezantojmë veten:

Afrim Mahmuti, Drejtor Ekzekutiv

Jeton Hetemaj, Përgjegjës për Edukim

Albana Hoti, Përgjegjëse për Kujdestarët e Arinjve

Fitore Berisha, Menaxhere e Financave, Administratës dhe Burimeve Njerëzore

Taulant Hoxha, Menaxher për Zhvillimin e Turizmit dhe Komunikim

Ardian Muharremi, Menaxher i Restoranit

Rinor Haziri, Menaxher i Ngjarjeve

Mehmet Thaqi, Menaxher i Mirëmbajtjes

Ariu ynë Pashuku në borë

NëSE KENI NDONJë PYETJE

Ju lutemi na kontaktoni

KËTU

Kërko