edukimi & shërbimi për vizitorët

 PYLLI I ARINJVE Prishtina është hapur në muajin maj të vitit 2013. Sikur edhe strehimoret tjera të FOUR PAWS, edhe PYLLI I ARINJVE Prishtina ofron vizita me udhërrëfyes dhe ekspozita të ndryshme të cilat kanë për synim që ti edukojnë vizitorët dhe shoqërinë në përgjithësi rreth mirëqenies së kafshëve, mbrojtjes së specieve dhe mjedisit në përgjithësi.

Ariu Gjina

Biletat dhe Orari i Punës

Informacionet rreth biletave dhe orarit të punës.

Më shumë
Pamje nga droni e PYLLIT TË ARINJVE Prishtina

Si të vini tek ne?

Adresa: Mramor, afër Liqenit të Badovcit, 10'000 Prishtinë  - Kosovë

Më shumë
Programi i Edukimit tek PYLLI I ARINJVE Prishtina

Programi Për Fëmijët dhe të Rinjtë

Mësoni se si kafshët mbahen në izolim dhe se si ato duhet të jetojnë të lira.

Më shumë
Ariu ynë Pashuku në borë

A keni ndonjë pyetje?


Ju lutemi na kontaktoni:

KËTU

Kërko