Ariu Gjina

secila vizitë nga ju, ndihmon arinjtë tanë

Informacionet rreth biletave dhe orarit të punës.

Çmimet:

PYLLI I ARINJVE Prishtina është një nga TOP destinacionet e rajonit për udhëtime ditore. Kaloni një fundjavë të mirë me familjen tuaj tek ne para se fëmijët tuaj të rriten!

 

 KATEGORITË E BILETAVEÇMIMI
Të rriturit€2.50
Fëmijët 4-14 vjeç, dhe personat mbi 65 vjeç     €1.50
Biletë familjare (prind)€2.00
Biletë familjare (fëmijë)€1.00
Nxënësit dhe parashkollorët (grup)€1.00
Grupi 10+ persona€2.00
Vizita me udhërrëfyes€5.00
Fëmijët nën 4 vjeçPA PAGESË    
Persona me nevoja të veçantaPA PAGESË 

ORARI I PUNËS:

PYLLI I ARINJVE Prishtina është i hapur çdo ditë (përveç ditëve specifike kur lajmërojmë paraprakisht për mbylljen, për shkak të ndonjë aktiviteti të brendshëm).

Sezoni i verës  10:00 - 19:00 (1 Prill -  31 Tetor)
Sezoni i dimrit 10:00 - 16:00 (1 Nëntor - 31 Mars)

Vizitat me udhërrëfyes:

Vizitat në PYLLIN E ARINJVE Prishtina udhëhiqen nga kolegët tanë me përvojë të cilët ndajnë me ju fakte dhe detaje fascinuese për arinjtë e murrmë dhe punën tonë për mirëqenien e kafshëve dhe mbrojtjen e mjedisit.

Vizitat me rezervime:
Kohëzgjatja 1 - 1.5 orë
Nga dita e enjte deri të dielën ora 11:00 deri 18:30
Madhësia e grupit: 5 - 20 persona.
ÇMIMI: 5.00€


Telefoni kontaktues: +383 44 100 379
e-mail: contact@bearsanctuary-prishtina.org

Për grupet me më shumë se 15 persona, rezervimi është i obliguar!

Qenushët janë të mirëpritur

Qenushët janë të mirëpritur tek PYLLI I ARINJVE Prishtina, vetëm se duhet ti mbani lidhur në litar, përveç kushtit të lartëcekur jemi të lumtur ti shohim vizitorët tanë katërputroshë.

Kërko