PYLLI I ARINJVE Prishtina

Kontakti PËR media


Kontaktoni kolegun tonë Taulant Hoxha nëse keni ndonjë kërkesë në lidhje me aktivietet tek PYLLI I ARINJVE Prishtina.

Taulant Hoxha

Taulant Hoxha

Menaxher për Zhvillim të Turizmit dhe Komunikim

taulant.hoxha@vier-pfoten.org

+383 44 609 044

PYLLI I ARINJVE Prishtina
Mramor, afër Liqenit të Badovcit, 10'000 Prishtinë - Kosovë

Kërko