PËr ne

Vizioni ynë është një Botë ku njerëzit i trajtojnë kafshët me respekt, empati dhe mirëkuptim.

Qendra për vizitorë në PYLLIN E ARINJVE Prishtina

Ekipi

"Punë ekipore për arinjtë tanë"

Më shumë
Hyrja për vizitorët në PYLLIN E ARINJVE Prishtina

KONTAKTI PËR MEDIA

 Na shkruani për më shumë informacione

MË SHUMË

Kërko