Restorani tek PYLLI I ARINJVE Prishtina

restoran edukativ për familje 

Menu e shijshme tradicionale dhe vegjetariane

Restorani ynë "Thesaret e Natyrës" ofron një meny unike dhe të shijshme vegjetariane e cila u ofron mundësinë vizitorëve tanë të ushqehen shëndetshëm me produkte organike, duke pasur edhe opsionet vegane. Kurse koncepti ynë inovativ për fëmijë "gjetja e thesarit" dhe ofron informacion dhe njohuri për një përvojë aktive të mësimit me tema të fokusuara në mirëqenien e kafshëve dhe edukimin mjedisor.

Ambienti i rrethuar nga natyra e mrekullueshme, freskia e liqenit dhe qetësia e pyllit do ta bëjnë përvojën tuaj tek ne të paharrueshme.

Ariu Hana

Rezervimet:


+383 45 999 061

Kërko