Salla e konferencave

HAPSIRA PëR ORGANIZIMIN E NGJARJEVE Në PYLLIN E ARINJVE PRISHTINA

Konferenca, Seminare, Trajnime, Puntori.

Salla "GJURMËT" 

Kapaciteti30-110 persona
Auditorium110 persona
Formë U36 persona
Klasë50 persona
Workshop90 persona
Tavolinë rrethore40 persona
Paisjet dhe materialetProjektor
1 Tabelë e madhe 
1 Tabelë e vogël
2 Karrike dhoma e përkthimit
Letër, flip chart, markera
Conference room "PUTRAT"

Kapaciteti20-84 persona
Auditorium84 persona
Formë U26 persona
Formë e klasës40 persona
Workshop60 persona
Tryezë e rrumbullakët30 persona
Paisje dhe materialeProjektor
1 Tabelë e madhe
1 Tabelë e vogël
Letër, flip chart, marker.


PËR KËRKESA REZERVIMI DHE OFERTA, KONTAKTONI MENAXHERIN E EVENTEVE:
Rinor Haziri
e-mail: rinor.haziri@vier-pfoten.org
tel: +383 45 999 062
 

Kërko